Foodieburger met  Tomaten Ketchup

Foodieburger met Tomaten Ketchup

Bereiding 25 minuten

Ingrediënten voor 4 porties

  • 1 Aubergine
  • 1 Courgette
  • 1 Ui
  • 400 g Italiaanse pancetta
  • 4 Burgers van 100% rundsvlees (biologisch)
  • Olijfolie
  • Rucola slablaadjes
  • Heinz Tomato Ketchup

Bereiding

Snij eerst de aubergine, de courgette en de ui in dunne slierten en gril ze op de Grill Guru. Bak ondertussen enkele sneetjes Italiaanse pancetta in de oven op 180°C, tot ze onweerstaanbaar knapperig zijn. Wrijf een burger van 100% rundvlees in met een beetje olijfolie en bak 6 à 8 minuten per kant op de bbq, tot hij mooi goudbruin is. Leg de burger op een bedje van gegrilde ui en courgette, werk af met gegrilde aubergine, pittige rucola en krokante pancetta. En last but not least: dresseer rijkelijk met Heinz Tomato Ketchup voor de finishing touch! Impressive!