Wagyu Burger

Wagyu Burger

Bereiding 40 minuten

Ingrediënten voor 4 porties

  • 4 bolletjes (bij voorkeur Sesambrioche)
  • 4 burgers (bij voorkeur Wagyu)
  • 8 plakken pancetta
  • 8 blaadjes romainsla
  • 2 eetlepels Heinz Tomato Ketchup
  • 1 rode ui
  • Zout en peper uit de molen

Bereiding

Haal de burgers uit de koeling. Maak de blaadjes sla schoon en zet ze apart. Pel de rode ui en snij hiervan zo dun mogelijke ringen. Peper en zout de burgers nadat ze 20 minuten in de koelkast zijn geweest. Bak de pancetta op de barbecue tot ze medium rare zijn. Halveer de broodjes en gril deze ook kort op de snijkant. Besmeer de onder- en bovenkant met de Heinz Tomato Ketchup. Plaats de gegrilde burger op het broodje en leg daar de gebakken pancetta op. Plaats hier de blaadjes sla en een beetje rode ui op. Leg de bovenkant van het broodje hier op en zet het eventueel vast met een prikker. Serveer en geniet.