Western Grill Steak

Western Grill Steak

Bereiding 50 minuten

Ingrediënten voor 4 porties

  • 4x 100g biefstuk
  • 1 eetlepel verse peterselie, gesneden
  • 2 knoflooktenen, gesneden
  • Verse zwarte peper
  • 80 ml. Heinz Barbecue Sauce
  • Heinz Hot Jalapeño Ketchup

Bereiding

Combineer de peterselie, knoflook en 50ml Heinz Barbecue Sauce. Voeg de biefstuk toe en draai deze een aantal keer om tot de biefstuk volledig is bedekt met de mix. Laat dit 30 minuten marineren. Peper de biefstuk licht. Zorg ervoor dat de gril ge-olied is om te voorkomen dat de biefstuk blijft plakken. Plaats de biefstuk op de barbecue op hoge temperatuur en bak voor 5 minuten. Keer de biefstuk om, smeer er wat Hot Jalapeño saus overheen en barbecue nog 3-4 minuten of naar smaak. Strijk de overgebleven saus uit over de biefstuk. Laat het 3 minuten rusten onder folie, serveer en geniet.