Yellow Mustard Classic Burger

Yellow Mustard Classic Burger

Bereiding 40 minuten

Ingrediënten voor 4 porties

  • ½ eetlepel chilipoeder
  • 75 g verse broodkruimels
  • 1 ei, licht opgeklopt
  • Zwarte peper
  • 500 g (biologisch) rundergehakt
  • 6 sneetjes Cheddar of een andere kaas naar keuze
  • 6 krokante broodjes
  • Tomaten in plakjes gesneden
  • Sla
  • Augurken in sneetjes (optioneel)
  • Heinz Tomato Ketchup en/of Heinz Yellow Mustard

Bereiding

Doe het broodkruim, het ei en de chilipoeder in een kom en roer. Voeg het gehakt toe, kruid af met peper en meng voorzichtig. Om wat extra smaak te geven kun je nu een beetje Heinz Tomato Ketchup toevoegen. Heinz Hot Chilli Ketchup als je van pittig houdt, Heinz Curry Gewürz Ketchup als je van kruidig houdt. Verdeel het mengsel in gelijke delen en vorm 6 burgers. Koel de burgers gedurende 15 minuten. Grill de burgers 6 tot 8 minuten per kant op de BBQ tot ze gaar zijn. Leg een plakje kaas op de burger en gril tot de kaas gesmolten is. Serveer de burger op het ciabatta broodje en werk af met sneetjes tomaat, sla, augurk, Heinz Tomato Ketchup en/of Heinz Yellow Mustard.